Interesse in wat we doen, of wil je mee helpen?

Gezocht – Vrijwilligers voor het eerste Swimrun evenement van Noord Nederland, in het Lauwersmeergebied.

Op 21 September 2019 organiseren wij een Swimrun evenement waarbij de deelnemers rennend en zwemmend door het Lauwermeergebied en de Waddenzee trekken. Bij de start, langs de route en bij de finish hebben we vrijwilligers nodig die ons kunnen helpen er een mooi evenement van te maken. De start en finish zijn bij Camping Beleef Lauwersoog, aan de noordkant van het gebied, vlak bij de waddenhaven. De deelnemers zien de mooiste stukken van het Nieuwe Robbengat, het militair oefenterrein en de Waddenhaven.

Wie zoeken wij? – Wij hebben hulp nodig bij de organisatie van het evenement. We hopen daarom dat jij je talent met ons wilt delen. We zijn op zoek naar mensen die ons willen helpen met de administratie, de logistiek, verzorging, veiligheid, het uitzetten van de route en het bijbehorende entertainment.

Wat bieden wij? – Als je ons komt helpen, werk je samen met andere enthousiaste vrijwilligers in het mooiste natuurgebied van Noord Nederland. Helaas kunnen we het weer niet vastleggen, maar al het andere dat we kunnen regelen gaan we doen. Wij bieden die dag een duidelijke en strakke organisatie, en zorgen ervoor dat er voldoende eten en drinken is om de dag door te komen. Samen met ons help je met het opzetten van het evenement, maak je contact met enthousiaste sporters en andere vrijwilligers, en ben je een dag lekker buiten in de natuur bezig. Als je wilt kun je in de boten op het water meehelpen bij het uitzetten van de route, of de zwemmers in de gaten houden. Op het land help je met de verzorging van de renners en wijs je de route of regel je het verkeer. Om dit zo goed mogelijk te laten verlopen zorgen wij voor dat jouw taak duidelijk omschreven staat en organiseren we van te voren een informatiebijeenkomst, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Interesse? – Wil je ons komen helpen, dan zijn wij daar natuurlijk heel blij mee. Meer informatie kun je vinden op de website van het evenement www.swimrunsport.nl, waar je je ook kunt aanmelden als vrijwilliger, of via een e-mail naar info@swimrunsport.nl.

Het Swimrun evenement wordt georganiseerd door Stichting 40 Mijl, bekend van onder andere de Lauwersmeeremars en de Lauwersmeer Kennedymars, in samenwerking met Beleef Lauwersoog.

 

Stichting 40 Mijl

Bezoek ons…

Sietse Veldstraweg 98

9833 PC  Den Ham, Nederland

Bel ons…

+31 85 201 6534

Ma – Vrij, 9:00-22:00