Wil je het evenement helemaal meemaken, en je niet constant afvragen of je wel op tijd in Lauwersoog bent? Dan kun je het beste in je eigen tent op Camping Beleef Lauwersoog overnachten, de start- en finishlocatie van onze Swimrun, voor slechts €7.50 per persoon per nacht*.

Lauwersoog is voor de meeste Nederlanders behoorlijk ver weg. Het is inderdaad een stuk reizen, maar daar krijg je dan vervolgens wel heel wat voor terug. Als je blijft overnachten op de camping dan heeft dat heel wat voordelen. Ten eerste ben je dan even helemaal uit. Even alles achter je laten, en een weekendje alleen maar bezig zijn met je sport. Ideaal! Daarnaast is het gewoon goed toeven op de camping. Lekker eten en genieten van de rust na je prestatie is natuurlijk de beste afsluiting die je je kunt bedenken. Wij zien het wel voor ons, op vrijdag alvast het parcours verkennen en op zondag nog een keer in alle rust de route opnieuw wandelen, en misschien wel een nieuw gebied ontdekken.

Ons lijkt het in ieder geval een prima idee. Wij gaan ervoor zorgen dat alle Swimrunners bij elkaar op het terrein staan en maken er zo een gezellig weekend van!

En als er genoeg mensen komen nemen wij onze BBQ mee….

Kom je ook?

Neem dan contact op met Camping Beleef Lauwersoog en meld dat je voor de Swimrun komt.
Zij zorgen ervoor dat jij dan ook op ‘ons’ veldje komt te staan tegen het gereduceerde tarief* (*excl. toeristenbelasting).

Beleef Lauwersoog

Strandweg 1
9976 VS Lauwersoog
Tel: 0519 – 34 91 33
welkom@lauwersoog.nl


Camping Lauwersoog is een veelzijdige vijf-sterrencamping in Noord-Nederland, gelegen op de grens tussen Friesland en Groningen. Door de unieke locatie in het Nationaal Park Lauwersmeer en op loop afstand van Werelderfgoed Waddenzee bevindt u zich in een oase van rust en ruimte. Camping Lauwersoog is de ideale plek om gezellig te kamperen in eigen land.

U kunt het hele jaar rond bij ons kamperen. De camping is 365 dagen per jaar geopend dus zowel zomers als winters bieden wij de mogelijkheid om te genieten van een bijzondere beleving op ons park.

Het park is 25 hectare groot en voorzien van veel groenvoorzieningen wat zorgt voor voldoende privacy tijdens uw vakantie bij ons. Het park is natuurlijk opgezet en de plekken zijn zeer gevarieerd, zo is er voor iedereen wat wils. Verspreid over het terrein zijn speeltoestellen voor de kinderen en in de vakanties en het hoogseizoen is ons rangersclubhuis geopend en zijn de rangers er om samen met uw kinderen en hun (nieuwe) vriendjes en vriendinnetjes avonturen te beleven.

De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van vele fietstochten, boottochten en heerlijke wandelingen. Onze camping leent zich uitstekend voor het actief ontspannen in een natuurlijke omgeving. Er worden veel activiteiten en excursies georganiseerd dus u hoeft zich bij ons geen moment te vervelen.

Lekker kamperen met uw eigen tent of caravan? Of liever iets meer luxe maar wel de gezelligheid van een camping? Wij bieden diverse verhuur accommodaties van trekkershut tot volledig uitgeruste oeverwoningen met een veranda en terras. Kom het bij ons beleven!